997

Mișcări tectonice în televiziunile de la Chișinău


Mișcări importante în televiziunile de la Chișinău. În câteva luni, mai mulți jurnaliști și-au anunțat plecarea de la posturi TV. Valul a început la sfârșitul lunii decembrie 2012. Atunci, Natalia Morari și Igor Boțan anunțau că pleacă de la PublikaTV. Peste puțin timp, moderatoarea emisiunii „Replica”, Mihaela Gherasim, a anunțat pe pagina sa de Facebook că părăsește PrimeTV.

 
A urmat anunțul prezentatoarei de știri de la PublikaTV, Elena Cioina, care a declarat și ea că-și va schimba postul de muncă. 

Recent, directorul de știri de la JurnalTV, Ruslan Grabari, a părăsit televiziunea. Zilele trecute, același post anunța că Val Butnaru se întoarce în TV cu emisiunea Cabinetul din Umbră. Pruducător al acestei emisiuni ar urma să fie Mihaela Gherasim, plecată în luna ianuarie de la PrimeTV.
 
Ieri, 27 februarie, Anatolie Golea și Vitalie Călugăreanu au anunțat că se despart de TV7, chiar în momentul în care aceasta aniversează 7 ani pe piața media. Călugăreanu realiza emisiunea Logica Puterii, iar Golea asigura managementul televiziunii, fiind și moderator al talk-show-ului „Otkritaya Studia”. Ultimul a anunțat aseară că este ultima emisiune pe care o moderează și că din 1 martie nu se va mai regăsi în echipa TV7. 

Golea a menționat că decizia îi aparține și că e timpul pentru schimbări în viața sa. Acesta a menționat că decizia nu e legată de situația politică din țară și că nu vrea să participe în războaiele politice.
0