752

Ti-ai fi imaginat vreodata ca Viorel Chetraru are casa de milioane?




Viorel Chetraru, directorul CNA locuieşte într-o casă de milioane, construită pe un teren sechestrat anterior de ofiţerii anticorupţie.
 
Ancheta făcută de jurnaliştii de la Ziarul de Gardă, arată că directorul Centrului Naţional Anticorupţie, Viorel Chetraru, locuieşte într-un imobil de lux cu o valoare de peste cinci milioane de lei şi amplasat în cartierul Malina Mică, pe strada Natalia Gheorghiu.
 
Chetraru a devenit oficial posesorul acestei case la 28 septembrie 2012, la doar două zile după ce a fost selectat de Comisia Juridice din Parlament pentru a ocupa fotoliul de director al CNA, instituţie ce este succesor al CCCEC.
 
Imobilul ajuns în proprietatea lui Chetraru a fost construit pe un teren sechestrat în anul 2004 de CCCEC şi care ulterior a ajuns în posesia soacrei.
 
Ultima a construit casa şi apoi a vîndut-o familiei Chetraru, precizează Ziarul de Gardă. Şeful de la Anticorupţie a recunoscut că a cumpărat casa de la soacră, iar banii provin din venituri şi din apartamentul pe care l-a vândut în octombrie 2012. 


0