681

(video) Un cetatean din Franta, JEFUIT dupa ce a facut cunostinta cu o minora moldoveanca


Un locuitor al comunei Cruzeşti, în vîrstă de 24 de ani, a fost reţinut de către ofiţerii Comisariatului de poliţie Centru pentru că ar fi jefuit, recent, un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din Franţa.

El a fost agresat fizic în scara blocului unde închiria un apartament din sectorul Centru al capitalei. În cadrul acţiunilor de urmărire penală s-a constatat că bănuitul iniţial, s-ar fi înţeles cu o adolescentă de 17 ani, să-l ademenească pe bărbat în oraş, după ce făcuse cunoştinţă pe o reţea de socializare.

Potrivit victimei, domnişoara l-ar fi invitat la o cafenea din strada Armenească, informând bănuitul la telefon despre ora şi locul unde se vor afla. Însă, bărbatului i-a părut suspect comportamentul ei şi i-a achitat taxiul ca să plece acasă.

Mai tîrizu victima a fost atacată în scara blocului unde locuia. Agresorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii în regiunea capului, deposedându-l de un telefon mobil şi mijloace băneşti. Poliţia la acel moment a fost alertată de către un vecin care a auzit strigătele victimei.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru jaf în stare de arest iar minora în stare de libertate. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 6 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 10 000 la 20 000 lei.

0