796

(video) IMPUSCATURI in sectorul Ciocana! Un BMW a fost URMARIT ore in sir de politisti

Un şofer beat a pus pe jar poliţiştii din capitală, ieri, 5 februarie. Un agent de circulaţie a observat automobilul de modelul BMW care se deplasa cu viteză sporită și cu farurile deconectate. Respectiv el a indicat şoferului să oprească pe dreapta, însă acesta a ignorat cerințele poliţistului și a accelerat viteza.

 

Echipajul de poliţie a fost nevoit să solicite ajutorul altor echipe mobile ca să-l reţină pe şofer.

 

În timpul urmăririlor, de nenumărate ori a fost somat prin intermediul amplificatorului de a stopa unitatea de transport pe dreapta. Acesta deloc nu reacţiona şi continua manevrele periculoase în trafic, încălcând flagrant regulile de circulaţie rutieră.

 

Astfel unul dintre poliţişti a fost nevoit să aplice arma din dotare, efectuând câteva focuri de avertizare în plan vertical, fapt ce a făcut ca șoferul să oprească pe strada Transnistriei din sectorul Ciocana.

 

VIDEO

 

Individul s-a dovedit a fi învârstă de 26 ani, originar din raionul Străşeni. El a fost supus testului alcooscopic, fiindu-i stabilită o concentrație de alcool în aer expirat de 0,74 mg/l. Automobilul a fost reţinut la parcarea specială iar el a fost escortat la Comisariatul de Poliţie Ciocana pentru audieri. Aici i-a fost întocmit un proces verbal pentru mai multe încălcări comise în timpul deplasării cu aplicarea amenzii în mărime de 2 600 lei și 10 puncte de penalizare.

 

0