652

“Dezmierdari” pentru Chirtoaca: “GROPAR GENERAL DE CHISINAU, un cinic, ipocrit si MINCINOS”




Schimb de replici pipărate între Primarul General Dorin Chirtoacă şi socialistul Igor Dodon. Primul l-a acuzat pe socialist că, duminica trecută, ar fi făcut populism în Parcul Valea Morilor, iar Igor Dodon a ripostat printr-un mesaj postat pe blogul său personal.
 
“Am văzut că ieri aşa-numitul „primar al suburbiilor”, Dorin Chirtoacă, s-a burzuluit iarăşi în raport cu una din iniţiativele mele sociale, mă refer la campania de colectare a fondurilor pentru renovarea scărilor din parcul „Valea Morilor”. În opinia acestui primărel, dacă încerci să realizezi ceva pentru amenajarea Chişinăului – eşti populist. Este uimitor cît de cinic şi de ipocrit poate fi acest Chirtoacă. Nu e destul că el nu face mai nimic, avînd toate resursele la îndemînă, dar nici altora nu le permite să facă o minimă ordine în acest oraş aflat în degradare.”, scrie Dodon.
 
Dodon îi aminteşte “acestui primărel” că în campania electorală pentru funcţia de Primar General de Chişinău s-a angajat în faţa alegătorilor, să transforme oraşul într-o capitală modernă şi confortabilă. Iar după scrutin, deşi nu a preluat funcţia de primar, a decis să-şi onoreze o parte din promisiuni prin intermediul Fundaţiei de Binefacere “Soluţia”.
 
“Cu atît mai mult am de gînd să acţionez pentru bunăstarea Chişinăului acum, cînd capitala ţării se cufundă în mizerie.Chirtoacă nici nu merită titulatura de primar. Lui Chirtoacă trebuie să i se spună Groparul General de Chişinău, pentru că a umplut drumurile de gropi şi duce la rîpă tot oraşul”, mai adaugă fostul candidat la Primăria de Chişinău.
 
În final, Dodon ne îndeamnă să ne amintim de promisiunile lui Chirtoacă din 2007 şi 2011 şi îl previne pe Chirtoacă că ar putea fi demis.
 
“Îi amintesc Groparului General de Chişinău că s-ar putea să nu ducă pînă la un prost sfîrşit mandatul său şi ar putea fi dat afară din funcţie pe calea unui referendum. Referendumul este o soluţie bună împotriva unor administratori proşti!”, se mai arată în comunicat. 


0