695

(video) S-a nascut FARA ORGANE GENITALE! Caz TULBURATOR la Causeni




Caz ieşit din comun într-o familie de la Căuşeni, unde s-a născut un bebeluş fără organe genitale. Bebeluşul are o malformaţie extrem de gravă, iar părinţii copilei încearca de mai bine de un an să înteleaga dacă bebeluşul pe care îl are este fata sau baiat.
 
Doar un examen al hormonilor a aratat că fătul este de gen feminin, însă medicii spum că în perioada pubertăţii, lucrurile s-ar putea schimba, astfel încît micuţa să se transforme în baiat.
 
Sursa informează că părinţii copilului au aşteptat mult timp, iar cînd a rămas în sfîrţit însărcinata i s-a spus că v-a avea o fetiţa. La naştere, însă, fericirea ei s-a ruinat, după ce medicii au constatat diagnosticul noului născut.
 
Acum copilul se simte din ce în ce mai rău, din cauza că nu-si poate reţine urina, s-a format o adevarată rana deschisa, are pielonefrita şi face foarte des febra. 
 
Mama micutei spera să-i poata face cel puţin o operatie de restabilire a vezicii urinare. In Moldova, însa, nu e posibil decît după vîrsta de trei ani, iar la Moscova intervenţia costă 20 de mii de dolari. Singurul care munceşte în familie este tatăl copilului, care se afla peste hotare. 
Medicii spun că acesta nu este un caz unic în Moldova. 
 
Cauzele apariţiei unor astfel de malformaţii nu se cunosc deocamdata, iar multe dintre cazuri au un final nefericit.
 
VIDEO
 
Fiecare dintre noi poate schimba viata acestui copil. Puteti depune bani pe contul de mai jos:
 
BC Moldindconbank S.A.
Filiala Causeni 
Cod bancar: MOLDMD2X344
Cod fiscal: 2004018074093
Cont curent: 2252844640
IBAN: MD48ML0000002252844640
Beneficiar: Munjiu Nadejda 
Tel: 069588969


 
0