1012

Обманщик Brega: Sunt minciuni! N-am lovit nicio femeie!


Deputatul liberal Gheorghe Brega a reacționat la informația dată publicității pe blogul luiDragoș Galbur. Brega spune că nu a agresat fizic nicio femeie și că tot ce s-a spus despre el este o minciună.

„Este o aberaţie. Nu-i adevărat. Sunt minciuni. N-am bătut în viaţa mea o femeie. Mie îmi plac femeile! Nu m-ar mira să apară despre mine că sunt violator sau că aş fi omorât pe cineva“, a declarat Brega pentruAdevărul.md

UNIMEDIA amintește că joi, 31 ianuarie, bloggerul Dragoș Galbur a scris pe pagina sa că liberalul Gheorghe Brega și-ar fi agresat subalterna în tinerețe, acum cca 20 ani. În urma traumelor primite, femeia ar fi suferit și o amnezie totală, fiind obligată din nou să învețe să meargă, mănânce, vorbească, etc. 

Precizăm că, în prezent, Gheorghe Brega este implicat și într-un alt scandal. Acesta se află într-un conflict cu compania farmaceutică Balkan Pharmaceuticals pe care a acuzat-o că produce medicamente necalitative. Ultima a ripostat, spunând că liberalul ar avea interese în acest domeniu și protejează alte companii.

0