661

(video) DESCINDERE in centrul capitalei. Arestati cu 480 de pastile cu efect psihotrop si un kilogram de hasis




O locuitoare a capitalei, în vîrstă de 55 ani, de etnie romă, a fost reţinută de poliţişti în momentul cînd încerca să realizeze ilegal 480 de pastile cu efect psihotrop.
 
Dacă suspecta reuşea să vîndă marfa, ea ar fi obţinut “pe piaţa neagră” un profit de aproximativ 10 000 lei.
 
Suspecta riscă să fie cercetată penal şi să-i fie aplicată pedeapsa cu privare de libertate de la 2 până la 5 ani de închisore.
 
Totodată, poliţia anunţă că a mai reţinut un bărbat în vîrstă de 37 ani în momentul unei tranzacţii ilicite de haşiş. El urma să pună în circulaţie aproximativ un kilogram de haşiş la intersecţia străzilor Bernardazzi cu Tighina din sectorul Centru.
 
Cele 6 plăci solide cu miros specific urmau să fie realizate la un preţ de aproximativ 100 000 lei. El a fost reţinut imediat şi condus la comisariat pentru audieri. În prezent ofiţerii acumulează datele necesare în vederea stabilirii provenienţii drogurilor. Figurantul riscă închisoare de la 3 pînă la 7 ani.
 
VIDEO
 
În ambele cazuri substanţele narcotice au fost expediate în laboratorul criminalistic al Comisariatului General de Poliţie al mun. Chişinău pentru a fi efectuate expertizele chimice. 


0