625

(video) Mario Balotelli a ajuns la Milano




Mario Balotelli a aterizat cu bine la Milano, unde a venit pentru a se alatura lotului rossonerilor.
 
Cea mai recenta achizitie a lui AC Milan, Mario Balotelli a parasit aeroportul Heathrow din Londra miercuri, la ora 15:00 si a aterizat pe Malpensa din Milano la 16:40, impreuna cu CEO-ul lui AC Milan, Adriano Galliani.
 
SuperMario a raspuns rapid intrebarilor jurnalistilor prezenti la aeroport si dupa, a plecat catre Busto Arsizio unde a efectuat vizita medicala. Pe parcursul unei pauze facute in timpul sustinerii probelor medicale, presedintele Silvio Berlusconi l-a sunat pe Mario sa-i ureze ‘Bun venit!’.
 
Iata ce a declarat Balotelli dupa sosirea in Italia, cu o esarfa in culorile clubului la gat:“De mult timp imi doresc sa joc pentru Milan, dar evident am avut oferte de la alte echipe si nu am evoluat aici. Acum am avut oportunitatea sa-mi indeplinesc visul si lucrurile s-au concretizat.”
 
Intrebat de ce a parasit-o pe City, SuperMario a marturisit: “Nu am inceput bine sezonul la City, dar acum sper ca lucrurile sa se indrepte la noua mea echipa. In adancul meu, stiu ca asta se va intampla curand. Am luat o decizie importanta, alegand sa vin aici si sper ca aceasta este alegerea corecta atat pentru mine, cat si pentru Milan.”
 
Galliani a prezentat noua achizitie cu mandrie, sperand ca acesta va face Milanul sa isi indeplineasca obiectivul la finalul sezonului. “Cu siguranta nu e nevoie sa vi-l prezint pe Mario Balotelli. Este un vis devenit realitate si toti avem o satisfactie deosebita, pornind de la mine pana la presedintele Silvio Berlusconi. Sosirea lui Mario ne intareste considerabil echipa.” a declarat Galliani.
 
La Busto Arsizio unde a facut vizita medicala, Balotelli a fost intampinat de o multime de fani ai ‘Diavolului’ care au venit sa il primeasca cum se cuvine pe atacant.
 
VIDEO
 
La Milan, Balotelli va purta tricoul cu numarul 45.

 


0