736

(video) Uite ce au PATIT niste tipi care au vrut sa FURE dintr-o masina la Botanica




Poliţia a reţinut pe urme fierbinţi două persoane după ce au deteriorat geamul unui automobil şi au încercat să fure o geantă. Automobilul de modelul ”Toyota” era parcat în adiacentul unei cafenele din sectorul Botanica şi nu avea sistemă de alarmă.
 
Incidentul a avut loc pe 22 ianurie curent. Suspecţii au fost încătuşaţi şi escortaţi la comisariatul de sector pentru audieri. Aceştia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 22 şi respectiv 41 de ani. S-a stabilit că cel mai tânăr bănuit, anterior a fost judecat tot pentru infracţiuni similare.
 
În rezultatul audierilor poliţiştii au constatat că geamul l-ar fi deteriorat cu mâna bărbatul de 41 ani, după ce a observat geanta pe bancheta din spate, iar celălalt stătea de pândă în apropiere. Potrivit victimei, paguba materială provocată este una considerabilă. Astfel organul de urmărire penală a iniţiat în privinţa lor o cauză penală pentru furt. Conform legislaţiei în vigoare ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei sau închisoare de pînă la 4 ani.
 
VIDEO
 
Comisariatul General de Poliţie al mun.Chişinău recomandă conducătorilor auto să doteze automobilele cu sisteme antifurt, iar cei care au avut de pătimit din cauza acestora sunt rugaţi să se adreseze la comisariatul de sector. 


0