742

(VIDEO) De la cazinou, DIRECT in pat cu PROSTITUATE. Ce au descoperit politistii intr-o sala de joc din capitala




Doi cetăţeni ai Israelului şi o femeie din Moldova sunt cercetaţi penal pentru proxenetism. Aceeaşi inculpă îi este adresată şi administraţiei unui cazinou din capitală, doar că deocamdată nu s-au găsit suficiente dovezi pentra ca aceasta să fie pus sub învinuire.
 
Grupul a activat mai bine de doi ani pe teritoriul moldovei şi au vîrste de 36, 56 şi, respectiv, 66 de ani. 
 
Prostituatele care “munceau” la comanda acestui grup acționau în cele mai luxuase hoteluri şi cazinouri din capitală. Prețul unei ore petrecute cu prostituatele varia de la 50 dolari SUA până la 150 dolari SUA (în dependență de timpul petrecut împreună). Potrivit audierilor, din suma oferită pentru servicii sexuale, fetele transmiteau 30% -50 % capului grupării. Poliția a identificat 5 domnișoare cu vîrsta de 20-25 de ani, care colaborau cu grupul. 
 
Capul "afacerii" s-a dovedit a fi un israelitean care activa într-un cazinou din capitală. Acesta era resposnabil de depistarea potențialilor clienți, transportarea şi cazarea acestora. Cheltuielile pentru drum și cazare erau suportate de administrația cazinoului în care activa străinul, condiția principală fiind ca aceștia să cheltuie în acest local, pe jocuri de noroc, cel puţin 3 000 dolari SUA.
 
Cel de-al doilea membru al grupului, femeie din Moldova, era responsabil de recrutarea tinerelor domnișoare din divrese regiuni ale capitalei. La sosirea "oaspeților" fetele erau sunate de femeie și chemate să preea clienții de la cazinou după care să le presteze servicii sexuale în diverse hoteluri de lux din capitală.
 
Oameni legii au stablit că Cel de-al treilea reprezentant al grupului, israelitean, venea odată cu sosirea unui nou grup de clienți, fiind ca ajutor capului grupării în organizarea fărădelegii. 
 
În prezent, suspecţii sunt cercetaţi penal. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 7 ani.
 
VIDEO
 
Poliția desfășoară acţiuni de urmărire penală menite să stabilească toate circumstanțele și persoanele implicate în acest caz, și să rețină cel de-al treilea membru. 


0