735

DRAMA. Doi frati gemeni au fost EUTANASIATI la cerere. Motivul este ULUITOR

Doi frați în vârstă de 45 de ani, care s-au născut surzi, au primit o veste șocantă anul trecut și au luat o decizie care i-a șocat pe apropiați.

Cei doi, din Belgia, au aflat că, pe lângă faptul că sunt surzi, în curând vor rămâne fără vedere. Astfel, măcinați de gândul că nu se vor mai putea vedea vreodată, le-au cerut medicilor să fie eutanasiați.

Medicii de la Spitalul Universitar din Bruxelles le-au făcut injecțiile letale pe data de 14 decembrie. Potrivit The Telegraph, presa din Belgia nu a anunțat numele celor doi frați, însă o fotografie a apărut la posturile de televiziune. Cei doi lucrau la o fabrică de încălțăminte.

Potrivit legilor din Belgia, un om poate fi eutanasiat la cerere dacă are probleme medicale grave, care nu mai pot fi rezolvate. Eutanasia este acceptată doar pe baza unui raport făcut de un doctor.

Legea eutanasiei din Belgia diferă de cea din Elveția, acolo unde este vorba de un fel de sinucidere asistată. Mai exact, pacientul îți administrează singur doza letală. 
0