614

(foto) Masina lui Freddie Mercury se vinde cu 9.000 de lire sterline

Un automobil marca Rolls-Royce care i-a aparţinut cântăreţului Freddie Mercury, fostul solist al trupei Queen, va fi scos la licitaţie. Suma de pornire este de 9.000 de lire sterline.
 
FOTO
 
Maşina este un model Silver Shadow fabricat în 1974, a fost achiziţionat în anul 1979 de compania artistului, Goose Productions.  Vehiculul are un motor V8 de 6,75 litri şi 100.000 de kilometri la bord.
 
Automobilul nu a fost niciodată condus de Freddie Mercury întrucât nu avea permis de conducere, ci doar de şoferul acestuia. Maşina a fost recuperată de la sora lui Freddie Mercury.
 
Rolls-Royce-ul va fi scos la licitaţie sâmbătă, în oraşul britanic Birmingham, în cadrul unui salon automobilistic şi are un preţ de pornire de 9.000 de lire sterline.
 
Pe numele său adevărat, Farrokh Bulsara, Freddie a făcut istorie în calitate de solist al legendarei trupe rock britanice Queen, ale cărei hit-uri se ascultă şi acum la orice petrecere şi pe orice post de radio.
 
"Bohemian Rhapsody", "Somebody to Love", "We are the champions" sau "Crazy Little Thing Called Love" sunt doar câteva piesele numeritoare marca Freddie Mercury.
 
Timbrul său vocal inconfundabil  l-a transformat în unul dintre cei mai iubiţi interpretiţi din istoria muzicii moderne.
 
Freddie a încetat din viaţă, în 1991, pe când avea doar 45 de ani, răpus de SIDA, la doar o zi după ce anunţase public că suferă de această maladie.
0