686

(foto) Daca ai avut de suferit de pe urma acestei femei, SUNA la politie!

O expertă în hoţie din satul din satul Corbu, raionul Briceni a fost prinsă de poliţişti, după ce săptămîna trecută a reuşit să sustragă circa 10 mii de lei care se aflau în pormoneul unei femei.
 
FOTO
 
Victima de 42 de ani, a denunţat-o pe hoaţă la poliţie, iar suspecta a fost reţinută la cîteva ore de la producerea incidentului.
 
Poliţiştii spun că femeia se deplasează zilnic din raionul de baștină - Dondușeni în Briceni, unde s-a specializat pe furturi din buzunare și genți. Poliția a stabilit că suspecta are drept teritoriu de acționare atît piaţa din orașul Briceni (unde s-a produs ultimul furt) cît şi alte locuri aglomerate.
 
În prezent, suspecta, se află în arestul poliţiei. În privinţa acesteea a fost iniţiată o cauză penală. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracţiuni, riscă o amendă de pînă la 20 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.
 
Poliţia face un apel către toți cei care recunosc și au avut de suferit de pe urma acțiunilor ilegale ale femeii, să sune la următoarele numere de telefon:  0(22)-255-783 sau 902. 
0