677

Noi ACUZATII la adresa lui Zubco si detalii despre CRIMA de la Falesti




Zubco este cel care a tras în Sorin Paciu, iar vicepreședintele Curții de Apel Chișinău, Gheorghe Crețu, este doar un țap ispășitor. Cu această declaraţie a ieşit astăzi în fata presei Liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu.
 
În opilia lui Mocanu, aceasta crimă este învăluită de multe mistere. El nu crede că bărbatul ar fi fost înmormîntat la Cimitirul și afirmă că exhumarea sicriului va demonstra acest lucru. Totodată, el infirmă versiunea că trupul tînărului ar fi fost incinerat în crematoriul din Odesa.
 
„Poliția, în complicitatea cu PG, au tăinuit acest caz. Bodrug avea pe masă dosarul comisarului de la Fălești, care a fost presat verbal să nu dea nicio informație despre acest caz. Poliția era datoare să meargă la fața locului și să colecteze probele și să înregistreze această crimă. S-a adresat procuratura la MAI ca să ceară expertiză? Dacă nu ieșeam în acea conferință, cazul ar fi fost mușamalizat”, declară sursa.
 
Sorin Paciu s-ar fi dus la vînătoare pentru a filma și ar fi fost împușcat din imprudență. Victima ar fi fost rudă cu Ghenadie Sajin, care este mîna dreaptă a lui Plahotniuc și gestionează afacerile cu insulele din parcul „La Izvor”, clubul Drive, etc. „Împușcătura, din păcate, a avut loc în cercul familiei, în cercul mafiei. De aceea informația nu ajunge la presă”, relevă Mocanu, citat de aceeaşi sursă.


0