721

Adrian Nastase IESE din INCHISOARE? Afla motivul pentru care A PRIMIT AVIZ de ELIBERARE!!




Fostul premier al României, Adrian Năstase ar putea fi eliberat din închisoare  la sfârșitul lunii ianuarie 2013, datorită activităților intelectuale desfășurate în penitenciar. Asta spun cei doi avocaţi ai lui Năstase, care menţionează că, fostul premier român ar putea fi eliberat, mai ales că a primit aviz pozitiv de la comisa din penitenciar pentru eliberare înainte de termen.
 
"Inainte de sfîrșitul acestei luni, se va pune problema eliberării lui Adrian Năstase. Comisia din penitenciar care se ocupa de eliberarile din penitenciar înainte de termen, de eliberarile conditionate, trebuie să adauge și zilele pe care deținutul le-a cîștigat prin muncă. Concluziile comisiei pentru eliberarea înainte de termen sau pentru respingerea cererii de eliberare inainte de termen sunt trimise instanței de executare, în speță Tribunalul București, care hotărăște printr-o sentință", a decalarat Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase.
 
Cum Adrian Nastase a scris trei cărți, dintre care a publicat două în timp ce se afla în penitenciar și le-a ținut deținuților o serie de prelegeri, care ar putea fi considerate tot activitate intelectuală, acesta ar avea dreptul la eliberare.
 
"Aceasta activitate a fost întotdeauna apreciată, activitatea intelectuală, spre deosebire de alte situatii; a fost apreciată în pentitenciar, fără a mai socoti că a participat la diverse activitati educative", a mai precizat LucianBolca, celălat avocat al fostului premier.
 
În aceste condiții, fostul premier ar României poate cere judecătorilor eliberarea sa condiţionată din penitenciar, astfel că decizia va fi luată de instanță.


0