17342

NOU! Buletinele de identitate si pasapoartele se elibereaza in doua ore


Începînd cu 1 ianuarie 2013, au fost efectuate modificări şi completări în lista şi tarifele pentru serviciile prestate populaţiei de către ÎS „CRIS „Registru”.
 
Afla AICI preturile noi pentru eliberarea actelor
 
Pentru eliberarea buletinului de identitate în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, cererile se vor depune de la 8:00 pînă la 9:00 şi de la 13:00 pînă la 14:00.
 
Pentru eliberarea paşaportului în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, cererile vor fi primite în intervalul 8:00 - 9:30 şi 12:30 – 14:00.
 
Totodată, se va elibera paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova în termen de 6 ore de către toate SEDP din municipiul Chişinău, şi anume: SEDP Centru (inclusiv oficiul 88), SEDP Ciocana, SEDP Rîşcani, SEDP Buiucani, SEDP Botanica; se vor depune cereri pentru eliberarea paşaportului în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, iar la SEDP Centru - şi în ziua de luni, între orele 8:00 – 11:00.
 
La fel este cazul de menţionat, că acordarea serviciilor de eliberare a paşaportului cetăţeanului Republicii Moldova se efectuează în orice subdiviziune teritorială de evidenţă şi documentare a populaţiei a Departamentului documentare indiferent de locul înregistrării la domiciliu sau reşedinţă a solicitantului.


0