653

Natalia Barbu, EXTREM de SUPARATA pe regulamenentul TRM, la Eurovision 2013: Este ABERANT; Eu ma RETRAG!


Natalia Barbu este impiedicată să participe la selecția Eurovision 2013 de noul regulament al TRM. Acest anunţ a fost făcut de interpretă acum cîteva minute în urmă.
 
Aceasta se declară nemulţumită de noul regulament al concursului, dat publicităţii de TRM, care nu permite unui interpret să participe cu piesa pregătită din timp şi spune că se retrage din concurs.  
 
“Am pregătit timp de 4 luni conceptul piesei "Confession"noul regulament nu îmi permite să o interpretez, lăsând la voia unui asa zis "proces de tragere la sorți" cine va alege piesa, eu urmand să aleg o piesă, foarte probabil, nepotrivită mie”,declară Natalia într-un comunicat.
 
Ea spune că un asemenea regulament nu este impus în nici o țară şi le sugerează artiștilor care intenţionează să se înscrie în concurs, să nu se lase călcați în picioare.
 
“Eu aș sugera artiștilor să nu se lase călcați în picioare și să își faca auzită VOCEA... pentru că în muzică Vocea LOR contează, și nu cea a unui funcționar obscure”, adaugă interpreta.
 
"Consider noul regulament o jignire adusă adevaraților artiști, deoarece îi consideră din start submediocri și incapabili. TRM afirmă că prin acest Nou regulament se promovează o "selecție performantă"… ce glumă proastă! 
 
 
Am căutat o explicație logică sau o intenție bună în acest NOU regulament, dar nu am găsit nici una. O sursă din Chisinau (căreia îmi vine greu sa îi dau crezare, pentru că ar duce în derizoriu procesul de selecție din R. Moldova), afirmă că un anumit domn cu influență dorește cu orice preț să iși promoveze "protejata" la Eurovision… și cum să îndepărtezi interpreți valoroși față de care aceasta nu ar avea nici o șansă, decât inventând reguli absurde și de neacceptat de către artiștii adevarați…în plus ar avea nevoie si de o piesă valoroasă muncită de alții.
Ca urmare, cu regret vă anunț că în aceste condiții, atît eu cît și autorii, nu vom participa la selecția Eurovision 2013 din R. Moldova.
Veți putea asculta noua mea piesă "Confession" în ziua lansarii, pe 03.01.2013", mai adaugă artista. 
 

0