635

Un LIDER important din Partidul Liberal PARASESTE formatiunea




Vicepreşedintele Partidului Liberal, Anatol Petrencu, a anunţat că părăseşte formaţiunea.
Afla AICI de ce Petrencu a parasit PL

 
“Duminică dimineaţa, 16 decembrie 2012, am aflat din presă (Unimedia) că sâmbătă, 15 decembrie 2012, Partidul Liberal a organizat la Chişinău Conferinţa internaţională „Liberalii – motorul integrării europene a Republicii Moldova”, la care a participat „conducerea Partidului Liberal”. La Conferinţă a participat şi conducerea Institutului de Studii Liberale. Subsemnatul am făcut parte din grupul de iniţiativă al acestui Institut, am prezentat copia buletinului de identitate pentru înregistrarea acestuia la Ministerul Justiţiei”, susţine Petrencu.

Petrencu spune că în ciuda faptului că este vicepreşedinte al PL şi membru în conducerea Institutului de Studii Liberale, nu numai că nu a fost antrenat în pregătirea numitei Conferinţe (o comunicare, participare la discuţii etc.), dar nu a fost invitat cel puţin să asist la lucrările ei.

“Îmi este clar: organizatorii Conferinţei nu au dorit să particip într-un fel sau altul la eveniment”, a mai adăugat fostul liberal.

Anatol Petrencu spune că acesta nu este singurul caz cînd a fost marginalizat de la evenimente, organizate de PL, iar din aceste considerente se vede nevoit să se retragă din PL. 


0