792

Dodon: In politica nu trebuie de ars podurile. Vezi la CINE s-a referit liderul PSRM




Igor Dodon încă îl mai aşteaptă pe liderul comuniştilor Vladimir Voronin la o discuţie despre aderarea acestuia în partidul PSRM. Declaraţia a fost făcută de către Dodon în cadrul unui interviu acordat pentru Europa Liberă.
 
Cu domnul Voronin încă mai avem posibilitate pentru discuţii. Eu rămîn adeptul ideii că, dacă toată opoziţia parlamentară, poate şi extraparlamentară ar face un front comun împotriva celor care sunt la guvernare, şansele vor fi mult mai mari. Dacă noi vom lupta unul împotriva altuia, din aceasta vor avea de cîştigat doar partidele care sunt membre ale Alianţei pentru Integrare Europeană. De aceea mesajul meu către domnul Voronin a fost un mesaj prin care am vrut să demonstrez maturitate politică, în primul rînd. În politică nu trebuie de ars podurile. Şi eu sunt adeptul discuţiilor civilizate inclusiv cu Partidul Comuniştilor.”, a declarat Dodon.
 
Amintim că preşedintele Partidului Socialiştilor Igor Dodon i-a propus lui Vladimir Voronin să adere la PSRM şi că niciodată nu este prea tîrziu pentru acest lucru. Deocamdată comunistul nu a oferit nici o declaraţie în acest sens.


0