747

(foto) Ea este prezentatoarea tv cu care s-a LOGODIT Silvio Berlusconi. Iti place?

Fostul premier italian, protagonist al multor scandaluri sexuale, dă acum o nouă lovitură pe piaţa aventurilor amoroase. El s-a logodit cu o prezentatoare de televiziune în vîrstă de 27 de ani.
 
FOTO
  
Francesca Pascale este noua iubire a fostului premier italian Silvio Berlusconi. În vîrstă de 76 de ani, Berlusconi a anunţat, în cadrul unui interviu dat unuia dintre posturile sale de televiziune, că s-a logodit cu frumoasa prezentatoare în vîrstă de 27 de ani, scrie Daily Mail.  "Este  frumoasă şi pe dinafară, şi pe dinăuntru", şi-a lăudat fostul premier italian logodnica.
 
Chiar dacă ar putea să îi fie chiar nepoată, avînd în vedere diferinţa de vîrstă dintre ei, de aproape o jumătate de secol, mai precis 49 de ani, Berlu susţine sus şi tare că e vorba de dragoste curată între ei şi că Francesca îi este foarte aproape de suflet.
 
El a simţit şi mai mult asta în săptămînile recente, când a anunţat că intenţionează să candideze la viitoarele alegeri generale din Italia, din februarie, împreună cu partidul său, Partidul Libertăţii, ceea ce a provocat o furtună politică, premierul tehnocrat Mario Monti anunţînd că lasă baltă totul dacă Berlusconi şi ai lui vin la guvernare.
 

0