743

Plahotniuc a gasit MIJLOACE noi de a FACE BANI. Nu-ti trece prin cap despre ce este vorba




Prim-vicepreședintele Parlamentului Vlad Plahotniuc pare că s-a hotărît să-i acționeze în judecată pe comuniști și pe liberal-democratul Ion Butmalai pentru calomnie, pentru că aceștia ar fi lansat declaraii „mincinoase” în adresa sa.
 
Plahotniuc susține că inițial, a vrut să îi nu-i acționeze în judecată pe cei care fac astfel de declarații, însă în acest moment, lucrează la un proiect prin care crea să ajute Centrul Mamei și Copilului, la crearea unor condiții mai bune în această instituție medicală vitală, iar banii pe care i-ar primi după cîștigarea proceselor îi va folosi în acest scop.
 
“Le voi cere avocaților mei sa studieze posibilitatea de a-i acționa în judecată pe toți cei care au lansat acuzații la adresa mea, iar banii proveniți din aceste procese, îi vom folosi pentru sprijinirea Centrului Mamei si Copilului. Mi se pare o ieșire onorabilă chiar și pentru calomniatorii mei, au făcut un lucru urît, pe care îi ajut să-l repare printr-un gest frumos”, scrie Plahotniuc pe Facebook
 
Mai mult, democratul face apel la toți cei care și-au făcut o pasiune și un obicei din a lansa acuzații murdare la adresa sa, să-și continue această activitate și chiar să o intensifice: “în felul acesta, într-un an de zile, vom face din Centrul Mamei si Copilului cea mai modernă și performantă unitate medicală. După care ne apucam de alte instituții, care au nevoie de sprijin”, mai notează Plahotniuc.
 
Actualități.md precizează că mai mulți deputați comuniști au declarat că Vlad Plahotniuc ar fi căutat de Interpol, iar recent, aceștia au lansat procedura de demitere a acestuia din funcția de Prim-vicepreședinte al Parlamentului. 


0