795

(foto) Au ticsit MARIJUANA in IAURT si au vrut sa-i bucure pe detinutii de la Rezina

Poftele de senzații tari îi fac moldoveni să inventeze lucruri la care nu ni le-am fi putut imagina vreodată. Este și cazul unui bărbat din Orhei care a încercat să introducă în Penitenciarul numărul 17 din Rezina substanţe narcotice, punînd mai multe pacheţele de marijuana în pahare cu iaurt.   
 
FOTO
 
Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la tîrg, căci colaboratorii Departamentului Instituţiilor Penitenciare împreună cu reprezentanţii Secţiei control al executării pedepselor şi a locurilor de detenţie din cadrul Procuraturii Generale, au descoperit la timp tentativă de introducere a drogurilor.
 
La desfacerea şi verificarea conţinutului păhăruţelor plastice de iaurt conţinute în colet, au fost depistate nouă obiecte de formă ovală învelite în peliculă, în care se afla o cantitate de substanţă vegetală mărunţită de culoare verde, cu un miros specific de marijuană.
 
Materialele acumulate pe acest caz în cadrul acţiunilor preliminare de documentare, au fost transmise organului teritorial de poliţie, care va investiga cazul, în condiţiile prevederilor legale. 


0