1161

VICTOR CRAVCENCO, PROFESOR DE GEOGRAFIE DIN BĂLȚI: VICTOR ALEXEEV ESTE ALEGEREA MEA!

VICTOR CRAVCENCO, PROFESOR DE GEOGRAFIE DIN BĂLȚI: VICTOR ALEXEEV ESTE ALEGEREA MEA!
Profesorul de geografie Victor Cravcenco din Bălți, cunoscut pentru reacția sa curajoasă împotriva provocărilor românofobe din capitala de nord a Basarabiei:
Votez Victor Alexev, votez USL! Aceasta este alegerea mea! Am fost la lansarea de la Chișinău împreună cu mai mulți români din Bălți și din nordul Basarabiei și m-am convins că anume această alegere este corectă pentru noi. USL are sprijinul a peste 60% dintre românii din Țară. USL va asigura stabilitatea politică a României și va guverna fără gruparea antiromânească UDMR, care luptă împotriva Statului nostru Național Român. Neamul românesc trebuie să se ridice din genunchi și să meargă înainte cu pași mari și siguri! Îi chem pe toți românii din Bălți și din întreaga noastră Basarabie: votați Victor Alexeev!

https://victoralexeev.wordpress.com/2012/12/04/victor-cravcenco-profesor-de-georgafie-din-balti-victor-alexeev-este-alegerea-mea/

0