890

INCREDIBIL! S-a certat cu iubitul, iar acesta a IMPUSCAT-O in implanturile cu SILICON. Ce a urmat depaseste orice IMAGINATIE




O canadiancă din Toronto, care a depus mărturie împotriva fostului iubit, acuzat de tentativă de omor după ce a împuşcat-o, a declarat că motivul pentru care este încă în viaţă sunt implanturile cu silicon, care au atenuat forţa glonţului.
 
În 2006, Fernando Chora s-a certat cu iubita lui, Eileen Likness, a scos o armă şi a împuşcat-o pe aceasta în plină stradă.
 
Glonţul i-a zgîriat mîna dreaptă, după care i-a străpuns ambele implanturi cu silicon, distrugîndu-le.
 
Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii i-au tratat rănile şi au constatat că viaţa nu îi este pusă în pericol.
 
Şase ani mai tîrziu, Eileen a venit la tribunal să depună mărturie împotriva lui Fernando, care este acuzat de tentativă de omor.
 
"Dacă nu aveam implanturile cu silicon, nu aş mai fi fost în viaţă acum. Ele au atenuat forţa glonţului şi m-au salvat", a declarat femeia in fata judecatorului.
 
Nu este pentru prima oara cînd o femeie spune că implanturile cu silicon i-au salvat viaţa.
 
În luna ianuarie a anului 2012, o americancă din statul Florida a supravieţuit după ce iubitul a înjunghiat-o în piept, graţie implanturilor care i-au protejat organele vitale, aceasta a supraveţuit.
 
De asemenea, în 2009, Lydia Carranza a fost împuşcată în piept cu o puşcă, însă a scăpat cu viaţa tot datorită implanturilor cu silicon, care au împiedicat gloanţele să îi străpungă inima.


0