735

(Video) S-a lansat televiziunea dedicata SFIRSITULUI lumii




O televiziune dedicată sfîrșitului lumii, ce ar urma să se producă pe 21 decembrie potrivit unor interpretări ale calendarului maya, și-a început emisia în Franța.
 
Televiziunea La Chaîne de la Fin du Monde, produsă de canalul SyFy deţinut de compania americană NBC Universal, va emite doar pînă pe 21 decembrie și va oferi "o altă perspectivă asupra sfîrşitului lumii".
 
Canalul TV va difuza filme, seriale şi documentare, precum "Survivors", "Invasion", "The Body Snatchers", "War of the Worlds", "American Warships", dar şi o emisiune specială dedicată "sfîrşitului lumii".

"Sperăm că iubiţi pămîntul, marea şi munţii, dar, înainte de toate, sperăm că iubiţi viaţa. Potrivit profeţiilor maya, viaţa se va încheia pe 21 decembrie 2012.
 
VIDEO
 
Deci să profităm! Cu noul La Chaîne de la Fin du Monde de la SyFy trăiţi apocalipsa într-un alt mod. O lună de distrugere, o lună de frisoane, dar mai ales o lună de distracţie. Sunteţi gata? Cu SyFy veţi adora sfîrşitul lumii", se arată într-un clip de promovare a noii televiziuni.


0