748

Video socant! O femeie a fost mutilata de sotul ei cu acid, iar apoi a fost obligata sa se recasatoreasca cu el




O femeie din Bangladesh a divorţat de soţul ei cu care era măritată de 18 ani pentru că a fost infidel şi violent, iar după opt zile bărbatul i-a aruncat acid pe faţă.
 
Nurbanu gătea în casa ei şi la un moment dat a apărut acesta şi i-a lăsat cicatrici îngrozitoare pe faţă prin fapta sa.
 
Femeia în vîrstă de 36 de ani a fost însă obligată să  trăiască din nou cu soţul ei după ce mama lui a pus-o să semneze o declaraţie pentru ca acesta să fie eliberat din închisoare, unde ajunsese în urma atacului.
 
Soţul femeii s-a ascuns după ce a mutilat-o pe Nurbanu, iar după 10 luni a fost găsit şi condamnat la închisoare pentru un an.

"Mama lui a plătit cauţiunea. M-a obligat să semnez un afidavit pentru ca el să fie eliberat. S-a folosit de copiii mei pentru a mă convinge să mă căsătoresc din nou cu el. Oamenii cred că un soţ are grijă de soţia lui oarbă. Asta nu se întâmplă însă", a spus Nurbanu.
 
Femeia a spus că soţul ei continuă să o lovească şi să o ameninţe. În urma atacului cu acid, Nurbanu nu poate nici să gătească.
 
VIDEO
 
Din păcate, acest atac este unul din numeroasele care au avut loc în Bangladesh în ultimii ani, principalele motive fiind: cererile în căsătorie refuzate şi certurile conjugale. În 2011 au avut loc 111 atacuri cu acid, în timp ce în 2002 500.


0