774

(video) Un sofer de maxi-taxi din capitala a OMORIT un tinar de 25 de ani; L-a LOVIT si a FUGIT de la locul accidentului!




Un sofer de pe linia de microbus 111(35 de ani) riscă să facă pînă la șapte ani de pușcărie, după ce a tamponat un tînăr de 25 de ani, în timp ce traversa strada și  afugit de la locul accidentului.
 
Victima a decedat la spital, tragedie care putea fi evitată dăcă șoferul l-ar fi transportat pe băiat pentru îngrijiri medicale
 
În cadrul audierilor preliminare la faţa locului, acesta şi-a recunoscut vinovăţia. Potrivit lui, în momentul comiterii accidentului se afla în stare de ebrietate și nu a observat când victima a încercat să traverseze strada neregulamentar.
 
El le-a povestit polițiștilor că după ce a comis accidentul, a fugit de la locul faptei, iar peste o oră a revenit la locul accidentului, unde încă mai zăcea tînărul, el a plecat însă fără a anunţa poliţia şi ambulanţa.
 
Mai târziu, tînărul a decedat la spital din cauza leziunilor grave primite. Potrivit medicilor, dacă ar fi fost anunţată imediat ambulanţa atunci victima avea şansele să supraveţuiască.
 
VIDEO
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi este cercetat penal. El riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport de pînă la 4 ani.


0