715

Un barbat a descoperit, dupa 19 ani de casnicie, ca sotia lui a fost BARBAT. Vezi REACTIA unui OM DISPERAT




Un belgian a avut parte de șocul vieții lui, după ce a aflat că soția sa, originară din Indonezia, s-a născut, de fapt, bărbat.
 
Jan, în vârstă de 64 de ani, vrea să divorțeze de soția sa, Monica, în vârstă de 48 de ani, după ce a aflat, recent, că aceasta a fost bărbat și a suferit o schimbare de sex.
 
"Simt ca am fost agresat. Am adus-o în Belgia, ceea ce nu a fost ușor. Tribunalele din Belgia aveau dubii serioase legate de autenticitatea documentelor sale, însă, până la urmă, au acceptat-o. Am crezut că este o femeie atrăgătoare, era o femeie în totalitate, nu avea nicio trăsătura masculină", a spus belgianul pentru telegraph.co.uk, precizând că soția sa a recunoscut că s-a născut băiat, dar nu a simțit nevoia să vorbească despre trecutul ei, acesta fiind motivul pentru care nu i-a spus niciodată adevărul.
 
Jan și Monica s-au căsătorit în 1993, dar bărbatul susține că, pe parcursul celor 19 ani de căsnicie, nu a simțit că ar fi ceva anormal la soția sa. Belgianul spune că în timpul actelor sexuale nu a simțit nimic ciudat, iar Monica i-a ascuns faptul că nu ar avea niciodată menstruație.
 
Jan face în prezent tratament psihiatric și a intentat divorț.


0