872

Povestea CUTREMURATOARE a baiatului care a vrut sa se SINUCIDA la Ciocana

 
 

Tînărul care ne-a ținut în suspans miercuri, în timp ce a încercat să sară de pe un bloc cu zece etaje din sectorul Ciocana al capital are o poveste de viață emoționantă.
 
Un reportaj publicat de Jurnalul de Chișinău, ne informează că Ion și-a pierdut sora dragă, decedată în condiţii suspecte la începutul acestui an, iar mai recent pe numele său au fost deschise trei dosare penale, în care este acuzat de furt de vite. Dezamăgirea în dragoste, se pare, a fost ultima picătură care a umplut paharul împingându-l spre nefericita idee de a-şi lua zilele.
 
Sora băiatului, Lilia (14 ani), a fost găsită în dimineaţa zilei de 8 ianuarie 2012 spânzurată de un copac, la o margine a comunei Răculeşti din raionul Criuleni. Ion era convins că sora sa a fost ucisă. Procuratura şi poliţia raionului Criuleni constataseră însă că tînăra s-ar fi sinucis.
 
Ion spune că Lilia nu avea motiv să se sinucidă, că avea vînătăi pe faţă şi pe corp. Cel mai tare argument al său era însă că copacul de care s-ar fi strangulat tînăra era înalt, iar ea a fost găsită în ştreang în cizme cu tocuri: „N-ar fi putut să urce încălţată până la creanga aceea”
 
Citiți POVESTEA întreagă AICI
 

0