775

(foto) Surpriza? Iata cine i-ar putea lua locul deputatului Valeriu Nimerenco

iderul organizaţiei teritoriale Ungheni a Partidului Liberal, vicepreşedinte al raionului Ungheni, Anatol Arhire, va reveni în Parlament, după o pauză de doi ani.
 
FOTO
 
Acesta va lua locul deputatului Valeriu Nemerenco care, vineri, a rămas fără fotoliul de parlamentar, din cauza incompatibilității acestuia cu funcția de deputat.
 
Anatol Arhire ar putea fi ales pentru a treia oară deputat. Potrivit expresul.com, prima dată Arhire a fost ales la 5 aprilie 2009, fiind al şasele pe listele PL. Nu a reuşit să se bucure prea mult de noua sa funcţie, căci în scurt timp au fost anunţate alegeri parlamentare anticipate. La 29 iulie 2009, devine pentru a doua oară deputat, păstrându-şi locul şase în listele PL. Nici de data aceasta mandatul său de deputat nu a durat prea mult – doar un an, căci din nou au fost declarate alegeri parlamentare anticipate. A treia oară, Anatol Arhire a fost plasat în listele PL al 17-lea.
 
CV-ul lui Anatol Arhire:
 
Deputat, fracţiunea PL
Născut la 20 iulie 1956 în municipiul Ungheni
 
Studii:
1977-1982: Universitatea Agrară din Chişinău, specialitatea– inginer hidrotehnician
 
Activitate profesională:
Iulie 2007 – aprilie 2009: vicepreşedinte al raionului Ungheni, responsabil pentru domeniul agriculturii, infrastructurii, funciar şi cadastru.
Din 5 aprilie 2009 – deputat în Parlamentul Republiciii Moldova, membru al Comisiei agricultură şi industria alimentară.
0