831

Сe spune BIBLIA despre APOCALIPSA




Capitolul 24:
 
14. “Si se va propovadui aceasta Evanghelie a Imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile; si atunci va veni sfarsitul”.
15. “Deci cand veti vedea uraciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stand in locul cel sfant - cine citeste sa inteleaga”.
16. “Atunci cei din Iudeea sa fuga in munti “.
18. “Iar cel ce va fi in tarina sa nu se intoarca inapoi, ca sa-si ia haina”.
19. “Vai de cele insarcinate si de cele ce vor alapta in zilele acelea!”
20. “Rugati-va ca sa nu fie fuga voastra iarna, nici sambata”.
36. Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal. 40. Atunci, din doi care vor fi in tarina, unul se va lua si altul se va lasa.
44. De aceea si voi fiti gata, ca in ceasul in care nu ganditi, Fiul Omului va veni.
 
 
Ce ar putea insemna aceste pasaje
 
 
•Apocalipsa nu va veni intr-un moment asteptat - deci nu poate fi vorba de 21 decembrie, data la care multi se asteapta sa se intample.
•Pasajul cu fuga in munti s-ar putea referi la faptul ca ar fi mai indicat sa te afli undeva la inaltime in acele momente.
•Miscarea din acele clipe va fi nociva corpului omenesc, de aceea nu ar fi indicat sa te muti dintr-un loc in altul.
•Referirile la femeile insarcinate si la cele care alapteaza ar putea avea legatura cu stresul exagerat pe care li l-ar putea provoca acestora sentimentul apropierii mortii. Gravidele risca sa piarda sarcina, iar cele care alapteaza ar putea ramane fara lapte pentru copii.
•In zi de sarbatoare (cum este si sambata) toata lumea se afla acasa si s-ar putea crea panica si aglomeratie exagerata. l Va disparea jumatate din populatia lumii.


0