854

(foto) Despre acest ministru s-a spus ca SI-A ROS partea DORSALA de scaun





Discuții contradictorii și astăzi în Parlament, unde Ministrul Tineretului și Sporturilor, Ion Cebanu, a fost luat la rost pentru că, timp de trei ani de zile, și-ar fi “ros pantalonii de scaun degeaba”. Cunoscuta zicală a fost rostită de deputatul din Fracțiunea Neafiliaților, Ion Ceban, care astăzi l-a chemat repetat pe ministru la audieri în Parlament.
 
Ministrul Tineretului şi Sportului a ros partea dorsală a corupului său de scaun timp de trei ani, iar situaţia tinerilor s-a înrăutăţit de la an la an. Îl așteptăm pe Ministrul Tineretului să vină în Parlament șă să ne spună de ce nu a făcut nimic pentru tineri timp de trei ani?”, a spus deputatul Ceban . 
 
În apărarea ministrului a sărit colegul său din Partidul Liberal, Ion Hadîrcă.
 
„Dumneata ai ros fundul într-o fracțiune și după aia ai plecat în alta ca un laș. ca un laş. Ministrul face parte din Guvern, nu din fracţiune, cum se prezintă dumnealui dintr-o fracţiune parlamentară inexistenă”, a ținut liberalul să-i răspundă lui Ceban.
 
"Domnule Hadîrcă, dumenavoastră, care i-aţi scris elogii domnului Lenin şi i-aţi ţi pupat ba papucul stîng, ba pe cel drept, sunteţi cel mai puţin indicat să daţi lecţii de comportament în Parlament", a ripostat Ceban, solicitînd din nou prezența lui Cebanu în Parlament. 
 
În final, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu a spus că Cebanu se va prezenta în Legislativ la următoarea ședință.


0