702

APOCALIPSA din DECEMBRIE 2012, prezisa si de chinezi, nu doar de mayasi




Apocalipsa de pe 21 decembrie 2012 nu a fost prezisă doar de calendarul mayaș, ci și de cea mai veche scriere chinezească, „I Ching“ sau „Cartea Schimbărilor“, folosită în mod normal pe post de oracol.
 
La începutul anilor ’70, cercetătorul american Terence McKenna a analizat numerologic structura cărţii chinezești i-Ching şi a conceput o hartă a timpului, care cuprinde cei 4.000 de ani de istorie înregistrată.
 
Suprinzător este faptul că istoria pare să ia sfîrșit pe 21 decembrie 2012, dată care coincide cu Apocalipsa prevestită de mayași. 
 
Există voci care susțin că pe 21 decembrie 2012 Terra se vor petrece două evenimente cosmice importante care, combinate, vor aduce sfîrșitul oamenilor: Terra se va alinia cu centrul Căii Lactee, iar poliii magnetici ai Soarelui se vor inversa. 
 
Afla AICI ce va intimpla cu Terra
 
Consecinţele vor fi dezastruoase. N-ar fi însă ceva nemaiîntîlnit, susţin cercetătorii americani de la Universitatea Princeton, care au sugerat, într-un studiu din 2006, că, în urmă cu 800 de milioane de ani, regiunea arctică s-a mutat brusc la Ecuator.


0