903

Breaking news! O MINORA a fost RAPITA chiar din poarta scolii




O minoră a fost răpită chiar din poarta școlii, iar în acest caz tocmai 5 persoane sunt documentate de poliție pentru răpire de persoană și șantaj.
 
În miezul zilei de 15 noiembrie, polițiștii din Șoldănești au fost anunțați că, o minoră de 10 ani a fost răpită de persoane necunoscute din fața unei școli din același raion. Potrivit informațiilor preliminare: eleva a fost transportată cu o mașină de model „Mercedes” într-o direcție necunocută. 
La doar o zi de la producerea infracțiunii, poliția din Șoldănești a reântors copilul în familie și a reținut persoanele implicate. Motivul fărădelegii l-ar fi constituit o datorie mai veche a mamei vitimei care este plecată la muncă peste hotare. Cel care a sesizat poliția a fost unchiul fetei, care locuia cu bunica.
 
Oamenii legii au inițiat un plan special de acțiuni grație cărora, astăzi, în jurul orei 09.30 copilul a fost depistat într-o gospodărie din raionul Hâncești. Forțele de ordine au identificat și reținut 5 persoane suspectate de săvârșirea acestei infracțiuni. Potrivit investigațiilor, fetița nu a fost supusă violențelor fizice, mama acesteia, fiind șantajată telefonic.
 
Afla AICI cine sunt suspecti


0