880

Ministrul Tineretului si Sporturilor, LA RAPORT. Ion Ceban vrea EXPLICATII de la Ion Cebanu


Ministrul Tineretului și Sporturilor, Ion Cebanu, trebuie să dea explicație în fața deputaților privind organizarea sărbătorii “Zilei Studentului” din acest an. Deputatul din “Fracțiunea Neafiliaților”, Ion Ceban i-a cerut colegului său din Parlament să prezinte un raport în care să explice lipsa de acțiuni dedicate tinerilor.
 
“Îl invit pe ministrul Tineretului și Sporturilor să ne spună de ce nu a făcut nimic pentru tineri, de ce îl ultimii trei ani nu este oragnizat nimic pentru tineret”, a cerut Ceban.
 
Cîteva zile în urmă, “Garda Tînără” a susținut o conferință de presă unde au spus că au elaborat un set de iniţiative legislative menite să sporească garanţiile sociale ale tinerilor, să asigure dublarea indemnizaţiei pentru tinerii absolvenţi care merg să lucreze la sate. Propunerea a venit în conteztul zilei studentuli care va avea loc sîmbătă, 17 noiembrie.
 
Actualități.md precizează că tot astăzi, Ion Ceban, l-a rugat pe prim-ministrul Vlad Filat să dea explicaţii despre întîlnirea sa secretă din acest weekend pe care a avut-o cu oficialul kurd la Reşedinţa de Stat.


0