856

(video) Lacrimi de DURERE pentru dansatoarea care a fost UCISA la Buiucani. Vezi ce mesaje au lasat prietenii pe retelile de soc




Vestea despre moartea Juliei IC, așa cum îi plăcea să i se spună fetei care a fost omorîtă într-un apartament de pe strada Vasile Lupu din Chișinău, i-a îndurerat nespus pe toți cei care o cunoșteau, dar și cei care nu au avut ocazia să facă cunoștință cu ea sunt la fel de șocați.
 
Pe rețeaua sa de socializare au fost lăsate sute de mesaje, în care oamenii se arată nedumeriți de cruzimea cu care i-au fost luate zilele Iuliei.
 
“Ce inima poti sa ai ca sa savirsesti asa ceva? Cita cruzime  Dumnezeu s-o ierte pe fata,era foarte frumoasa ...”,scrie un utilizator pe odnoklassniki.ru.
 
“Ași vrea ca acești cretini să-i  privească pe părinți în ochi și să le explice, de ce au curmat viața ei, și a părinților!”,comentează o tînără.
 
Nu am mult timp de cînd o cunosc, dar o știam ca o persoană pozitivă și buna la suflet ... îmi pare rău că s-a întîmplat așa ceva. Condolianțele mele părinților și persoanelor apropiate ei. Puțin îmi vine a crede că au fost reținuti murdarii care își permit să mai trăiasca pe acest pămînt... dar să sperăm”, scrie o altă utilizatoare.
 
Totodată mai mulți tineri și-au dat întîlnire astăzi la ora 15:00 la Palatul Național, pentru a merge împreună la locuința ei să aprindă o lumînare, dar și să ofere un mic ajutor material familiei Iuliei.
 
Tînăra de 27 de ani, care lucra în calitate de dansatoare în mai multe cluburi de noapte din Chisșinău, dar și a fost desemnată miss la un concurs de frumusețe va fi înmormîntată miercuri.
 
Ea a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de doi bărbați, unul dintre ei fiind administratorul unui club de noapte.
 
Criminalii și-au recunosct vina și au declarat că au recurs la crimă din cauza unei datorii de 5000 de euro.
 
Potrivit polițiștilor, la domiciliul rudelor celor doi crimicali au fost găsite bijuterii din aur, dar și alte bunuri care aparțineau Iuliei.
 
VIDEO
 
Suspecții au fost reținuți și ar putea face pînă la 20 de ani de pușcărie.


0