831

Anastasia Lazariuc povesteste despre momentul în care a fost GASITĂ IN PATUL lui Mihai Constantinescu de catre sotia acestu




Anastasia Lazariuc a ales să vorbească în cadrul emisiunii Wowbizz de la Kanal D despre povestea ei de dragoste cu Mihai Constantinescu.
 
L-a cunoscut pe Mihai Constantinescu în 1988. "Mi-a cîntat la chitară, dar nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a plăcut absolut deloc cum mi-a cîntat Mihai. Nu s-a întîmplat, pentru că eu eram după un divorţ, eram într-o pasă proastă şi nu-mi ardea mie de relaţii (...)Nu m-a impresionat absolut deloc ca bărbat la început. În timp, m-a impresionat cu sufletul lui, m-a captat cu felul lui de a fi, cu modul în care s-a comportat cu mine.
 
Îmi plăcea cum ne potriveam în scena, nu neapărat cu modul în care arată. Povestea de iubire a început la un moment dat, dar asta mă priveşte pe mine şi pe el", a declarat Anastasia Lazariuc.
 
Artista a spus că din toată această relaţie cel mai mult regretă momentul în care ea a fost surprinsă de soţia acestuia în pat cu el.
 
"Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insitat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi", a adăugat cîntăreaţa pe un ton foarte afectat.
0