1123

(Foto) Nicu Tarna SE INSOARA cu o “experta ANTICORUPTIE”. Vezi ce bine le sta impreuna

Solistul trupei „Gândul Mâţei”, Nicu Țărnă a făcut pasul cel mare. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Cristina Cojocaru.
 
FOTO


Nicu a pus la cale în secret cererea în căsătorie, scrie Adevărul md. Marele eveniment a avut loc pe 1 noiembrie, după spectacolul „My darling Missis Kronky" de la Teatrul „Ginta Latină".
 
După ce s-a tras cortina, în scenă a intrat ansamblul etno-folcloric „Ştefan Vodă" şi a interpretat piesa „Cântă cucu-n Bucovina". Apoi, cineva din membrii formaţiei a coborât în sală, a luat-o de mână  pe Cristina care se afla împreună cu părinții ei în sală şi a dus-o pe scenă. În acest moment, interpretul a apărut cu un buchet mare de flori în mâini şi a întrebat-o la microfon: „Cristina, vrei să fii soţia mea?" şi ea, desigur, a spus „Da".
 
Sursa informează că cei doi “hulubași” nu au stabilit încă data nunții. Ei s-au cunoscut la un post de radio, unde Cristina l-a “vrăjit” de la prima vedere pe Nicu.
 
Celebrul cântăreţ şi actor Nicu Ţărnă (35 de ani) și Cristina Cojocaru (32 de ani) sunt împreună de nouă luni. Viitoarea soție a solistului de la „Gândul Mâţei” are doi copii și a mai fost căsătorită. Ea a fost expert anticorupție ADEPT și recent a demisionat din duncția de membru al Comisiei Naţionale de Integritate.
 

0