904

Ce SECRETE ascund sotiile lui Obama si Romney




Bătălia de azi dintre republicanul Mitt Romney şi actualul lider democrat al SUA, Barack Obama, le-a adus în prim-plan şi pe soţiile acestora, Ann, respectiv Michelle.
 
La 48 de ani, Michelle Obama, prima-doamnă a SUA, este foarte implicată în diverse campanii umanitare, dar mai ales în cea privind obezitatea în rîndul copiilor.
 
Deşi e foarte populară în rîndul americanilor, se pare că soţia lui Barack Obama nu e chiar atît de blîndă, fiind, conform presei de scandal de peste Ocean, obsedată de control, mofturoasă şi greu de satisfăcut de angajaţi.
 
Ea are şi o obsesie legată de sport, prima-doamnă petrecîndu-şi multe ore la sala de antrenament, cu instructori personali.
 
De cealaltă parte, Ann Romney e o fire calmă, care ascunde drame cumplite. A fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 1998 şi, de atunci, soţul său are mare grijă de ea şi-i face toate poftele.
 
Actualitati.md precizeaza ca Ann a refuzat să se trateze prin medicina alopată, preferînd tratamente alternative, care se pare că au dat roade. Mai mult, doamna Romney, mamă a cinci copii, a fost diagnosticată şi cu cancer la sîn, în 2008, şi şi-a făcut mastectomie, deşi tumoarea era benignă.
 
Fire discretă, soţiei lui Mitt Romney, posesor al unei averi de peste 200 de milioane de dolari, nu-i place deloc atenţia mediatică, aceasta temîndu-se de stresul care o aşteaptă în cazul în care bărbatul ei va ieşi preşedinte, însă cu toate acestea îşi susţine soţul.


0