834

(video) Soferul care si-a distrus BMW-ul de peste un MILION de lei, IDENTIFICAT de politie


Bărbatul care a reușit să provoace două accidente în timp record a fost reținut ieri de poliție. Acesta este un bărbat de 29 ani cu domiciliul în r-n Cantemir.
 
Şoferul s-a ales cu o amendă de 2000 lei şi 12 puncte de penalizare, iar pentru părăsirea locului accidentului rutier. De asemenea, acesta a fost atacat în Instanţa de Judecată cu propunerea de a fi privat de dreptul de a conduce unitatea de transport pe un termen de 1 an.   
 
Actualități.md amintește că la în seara de 28 octombrie 2012, bărbatul care conducea un BMW de lux a comis două accidente de circulaţie, după care a părăsit locul comiterii accidentulor rutiere.
  
Conducătorul auto, aflîndu-se la volanul automobilului de model BMW, a traversat intersecţia Ştefan cel Mare şi Petru Movilă la semnalul de interzicere a semaforului, în rezultat accidentînd un automobil de model Opel Zafira condus de un şofer de 22 ani cu domiciliul în Chişinău. După comiterea accidentului, şoferul BMW-ului şi-a continuat mersul. Ulterior, deplasîndu-se pe strada Maria Cebotari din capitală, nu a observat că aceasta este o porţiune de drum fără ieşire şi a intrat pe aleea scuarului „Ştefan cel Mare”. Aici s-a ciocnit de un copac şi abandonînd automobilul a părăsit locul accidentului.   
 
VIDEO
 
Potrivit martorilor, bărbatul era în stare avansată de ebrietate.


0