641

S-au LASAT de politica si au pus miina pe HIRLET! Deputatii, la sadit copaci




Ziua Înverzirii Plaiului i-a făcut pe politicieni să mai uite de politică și să treacă la muncă fizică. Mai mulți deputați s-au intercut pe ei înșiși, astăzi, vrînd să aducă un plus de culoare Republicii Moldova. Ei au cravatele şi costumele, în schimbul hârleţelor şi au pornit la sădit copaci.
 
Partidul socialiștilor, în frunte cu liderul formațiunii, Igor Dodon și “Garda Tînără” au plantat puieţi de mesteacăn şi nuci în parcul forestier din sectorul Ciocana, din preajma străzii Vadul-lui-Vodă.
 
Igor Dodon, liderul partidului, prezent la manifestare împreună cu fiii săi Vlad şi Bogdan, a salutat faptul că deja a devenit o tradiţie bună pentru activiştii din PSRM să se întrunească în acest loc pentru a-l îngriji şi amenaja. Potrivit lui, în toamna anului trecut aici au fost plantaţi circa 400 de copaci. În anul curent, de Joia curată, a fost amenajat un teren de joacă pentru copii şi instalate bănci pentru odihnă, unde în fiece seara locuitorii din preajma parcului se odihnesc împreună cu copiii.
 
Liberalii au sădit copaci în Codrii Orheiului, iar democrații au fost mai inventivi. Aceștia au plantat peste 200 de trandafiri în ograda Gimnaziului-internat numărul trei din Capitală.
0