811

(video) Minori din Chisinau, LA ATAC! I-au batut, i-au amenintat cu MOARTEA si i-au JEFUIT pe doi tineri




Atac tîlhăresc în curtea unui bloc de locuit din strada Izmail din capitală. Doi tineri cu vîrstele de 18 şi respectiv 20 ani, originari din raionul Teleneşti, au fost bătuţi, ameninţaţi cu moartea şi jefuiţi de o grupare formată din 4 persoane.
 
Printre suspecți se numără și o minoră de 17 ani, doi minori cu vârstele de 16 ani, şi un tînăr de 18 ani, domiciliaţi în Chişinău, Criuleni şi Teleneşti.
 
Incidentul a avut loc în noaptea spre 22 octombrie curent, în jurul orei 03.00. Potrivit pătimaşilor, ei ar fi fost ameninţaţi cu un cuţit şi jefuiţi de bani în sumă de circa 4 000 lei, telefoanele mobile şi alte accesorii.
 
În cadrul acţiunilor de urmărire penală figuranţii au recunoscut cu detalii scenariul acţiunilor criminale. Potrivit planului, domnişoara urma să se apropie de victime şi să le ademenească într-o curte mai puţin iluminată. Conform planului criminal, ceilalţi membri aveau rolul să-i urmărească şi să-i atace sub pretextul că una dintre victime ar fi acostat-o pe presupusa soră unuia dintre bănuiţi.
 
Tinerii au fost bătuţi cu bestialitate şi deposedaţi de bunuri.
 
VIDEO
 
Totodată oamenii legii au constatat că minorii aveau de gînd să mai comită şi alte infracţiuni similare în capitală. Pe marginea cazului dat a fost intentată o cauză penală pentru atac tâlhăresc. Bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 până la 10 ani.


0