815

(video) IMPUSCATURI la Riscani. La ce a recurs un barbat de dragul unui lan de griu




Un bărbat din raionul Rîșcani a tras o sperietură soră cu moartea, în noaptea de miercuri spre joi.
 
Mașina pe care o conducea acesta a fost ținta unui glonte, iar ca urmare, victima a ieșit de pe carosabil și s-a tamponat într-un copac.
 
Incidentul a avut loc la intrarea în satul Borosenii Noi, același raion.
 
Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit pe portbagajul mașinii 5 adâncituri provocate de o împușcătură din armă de vînătoare, iar suspectul principal a fost identificat și dus la comisariatul din localitate pentru audieri.
 
Potrivit polițiștilor, aseară, șoferul Mercedes-ului, în vîrstă de 25 de ani, locuitor al satului Moșeni, Râșcani, ar fi mers cu mașina peste un lan de grîu pentru a-și scurta drumul. Iritat de acest fapt, proprietarul terenului, locuitor al satului Borosenii Noi, în vîrstă de 26 de ani, a decis să se răzbune. Acesta a urcat în mașina unui prieten de al său, de model «MAZDA» și, după ce a ajuns în apropierea «MERCEDES»-ului, a efectuat o împușcătură din arma de vînătoare, de model «CZ MALLARD», deținută legal. 
 
Audiat de poliție, suspectul recunoaște cele întâmplate, însă, susține că a împușcat în aer. 

 
VIDEO
 
Poliția din Râșcani cercetează cazul și acumulează toate probele necesare pentru a califica infracțiunea și a atrage la răspundere suspectul.


0