789

Doi ciobeni din Soldanesti au DECEDAT, dupa ce au consumat “TASOL”




Doi bărbați au decedat, iar alte două personae au fost internate în stare gravă loa spital, fiind intoxicaţi cu o substanţă necunoscută.
 
Incidentul a avut loc marți, 24 octombrie. Victimele sunt locuitori ai satului Ciuşmirca (Şoldăneşti), Gvozdova (Floreşti) şi oraşul Soroca și au vîrste cuprinse între 37 și 63 de ani.
 
În acest moment poliția cercetează cauzele incidentului, însă cercetările operative au arătat că că în seara zilei de 22 octombrie curent, unul din bărbaţi a găsit pe teritoriul stânei un vas din plastic, de culoare verde, cu o substanţă în el. Considerînd că substanţa este alcool, toţi patru au consumat-o. Ulterior, simţindu-e rău, aceștia au anunţat proprietarul stânei, care i-a transportat la spital.
La data de 24 octombrie, doi dintre bărbaţii internați, în vârstă de 37şi 63 de ani, au decedat. La moment starea celorlalţi doi pacienţi este gravă dar stabilă.

 
Potrivit cercetărilor oamenilor legii, substanţa consumată de către cei patru, era substanţă lichidă, folosită la răcirea motorului (tasol), care a fost lăsată la păstrare pe teritoriul stânei de către proprietarul acesteia.

 
Actualitati.md precizeaza ca forţele de ordine cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanţele


0