812

(video) Barbatii din imagine au reusit să FURE din 14 masini de LUX



O grupare ciminală formată din doi locuitori ai capitalei a fost reţinută de poliţie, ieri 18 octombrie, fiind suspectați că pătrundeu în automobilele de lux prin deteriorarea parbrizului, de unde sustrăgeau bani şi bunuri de preţ.
 
Gruparea avea ca intermediar o persoană de încredere care avea rolul să comercializeze pe piaţa neagră bunurile furate din mașini. Deocamdată oamenii legii au acumulat dovezi concrete ce ar demonstra activitatea lor criminală în cel puţin 14 spargeri de automobile.
 
După ce au fost desfăşurate percheziţii autorizate la domiciliile lor şi în automobilul cu care se deplasau, au fost depistate şi ridicate mai multe lucruri furate: ceasuri de mînă, laptopuri, planşete, telefoane mobile, aparate foto, ochelari de soare “Ray Ban”, portmonee de dame şi bărbaţi, genţi şi multe alte accesorii. Conform primelor estimări evaluate, gruparea a pricinuit pagube materiale victimelor în proporţii deosebit de mari.
 
Comisariatul General de Poliţie al mun.Chişinău solicită persoanelor care au avut de pătimit să se adreseze la CPs Rîşcani pentru depunerea declaraţiilor. Telefoane de contact:              022 44-61-00       / 902.
 
VIDEO
 
  Membrii grupării au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru furt. Conform legislaţiei penale ei riscă închisoare de la 7 pînă 12 ani.
 

0