936

(video) Madonna si-a aratat sinii pentru o cauza nobila




 
Madonna este în centrul unui nou scandal mediatic, de data acesta legat de lumea islamică. Cîntăreaţa a făcut un număr de striptease live, pe scenă, dedicându-l unei fetiţe de 14 ani din Pakistan care a fost împuşcată de talibani.
 
Madonna a dedicat o partida de striptease tinerei de doar 14 ani, Malala Yousafzai, care a fost impuscata marti de talibani in Pakistan. Tanara Malala era o activista pentru pace si educatie prin intermediul blogului ei, iar acum se lupta pentru viata intr-un spital din Peshawar, Pakistan.
 
Madonna, care in timpul turneului ei mondial a abordat multe subiecte politice fierbinti, i-a dedicat in timpul concertului ei de miercuri seara, de la Los Angeles, un numar de striptease tinerei Malala.
 
Potrivit Entertainment Today, Madonna le-a spus fanilor săi că a făcut-o să plângă ştirea potrivit căreia o feţiţă pakistaneză, Malala Yousafzai, a fost împuşcată în cap de talibani.
 
VIDEO
 
"Fetiţa de 14 ani care a fost împuşcată scria pe un blog despre cât de importantă este educaţia pentru ea. Talibanii au oprit autobuzul în care ea se afla şi au împuşcat-o. Înţelegeţi cât de bolnav şi absurd e gestul ăsta?", a spus Madonna.
 
Filmuleţul a depăşit 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube


 
0