Miniștrii, în rol de bucătari
Pentru o zi, au lăsat la o parte probleme ţării, şi-au pus şorţ şi s-au apucat de gătit. Ministrul Agriculturii şi cel al Justiţiei au pregătit astăzi mâncare pentru jurnalişti şi prieteni. Vasile Bumacov şi Oleg Efrim au preparat plăcinte şi tăieţei cu ciuperci. Ei au ales să petreacă astfel Ziua Naţională a Vinului. Persoanele fără invitaţie au fost nevoite să scoată câte o sută de lei din buzunar pentru a gusta din bucatele pregătite de demnitari.
Vasile Bumacov spune că a învăţat de la bunica sa cum să pregătească tăţieţei cu ciuperci. Pentru a demonstra că este foarte simplu, a arătat că aluatul poate fi tăiat cu cuţitul şi nu merită să fie aruncţi sute de lei pentru maşina de ţăiat.
Alături de Vasile Bumacov şi-au demonstrat abilităţile de bucătar ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, şi consilierul prezidenţial, Ion Păduraru. Ministrul spune că a învăţat să gătească în perioada când era burlac, însă de când s-a căsătorit la bucătărie stă mai mult soţia sa.
Totuşi astăzi Oleg Efrim l-a ajutat pe Ion Păduraru să pregătească plăcinte şi alivenci.
Primii care au gustat bucatele pregătite Efrim şi Păduraru au fost fiicele preşedintelui Comisieie Electorale Centrale.
Chiar dacă este cumnat cu Oleg Efrim, preşedintele CEC Iurie Ciocan a preferat să-l privească de la distanţă cum găteşte, decât să-i dea o mâna de ajutor.
Totuşi fiica preşedintelui CEC ne-a spus că Iurie Ciocan mai găteşte din când în când.
Din bucatele pregătite de demnitari au putut gusta doar persoanele invitate. Ceilalţi oamenii veniţi la Moldexpo au trebuit să-şi cumpere bilet, pentru că în aceeaşi clădire aveau loc degustări de vinuri şi caşcaval. Intrarea costa 100 de lei, ceea ce i-a dezamăgit pe unii vizitatori.
Alături de demnitarii moldoveni a gătit şi ambasadorul SUA la Chişinău, William Moser, împreună cu soţia sa.
Jurnal.md
Vasile Bumacov spune că a învăţat de la bunica sa cum să pregătească tăţieţei cu ciuperci. Pentru a demonstra că este foarte simplu, a arătat că aluatul poate fi tăiat cu cuţitul şi nu merită să fie aruncţi sute de lei pentru maşina de ţăiat.
Alături de Vasile Bumacov şi-au demonstrat abilităţile de bucătar ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, şi consilierul prezidenţial, Ion Păduraru. Ministrul spune că a învăţat să gătească în perioada când era burlac, însă de când s-a căsătorit la bucătărie stă mai mult soţia sa.
Totuşi astăzi Oleg Efrim l-a ajutat pe Ion Păduraru să pregătească plăcinte şi alivenci.
Primii care au gustat bucatele pregătite Efrim şi Păduraru au fost fiicele preşedintelui Comisieie Electorale Centrale.
Chiar dacă este cumnat cu Oleg Efrim, preşedintele CEC Iurie Ciocan a preferat să-l privească de la distanţă cum găteşte, decât să-i dea o mâna de ajutor.
Totuşi fiica preşedintelui CEC ne-a spus că Iurie Ciocan mai găteşte din când în când.
Din bucatele pregătite de demnitari au putut gusta doar persoanele invitate. Ceilalţi oamenii veniţi la Moldexpo au trebuit să-şi cumpere bilet, pentru că în aceeaşi clădire aveau loc degustări de vinuri şi caşcaval. Intrarea costa 100 de lei, ceea ce i-a dezamăgit pe unii vizitatori.
Alături de demnitarii moldoveni a gătit şi ambasadorul SUA la Chişinău, William Moser, împreună cu soţia sa.
Jurnal.md