851

“Mă privea în cele mai intime momente”. Ce a descoperit o femeie în podul casei, dupa 12 ani

Foto google

Cu toţii am auzit de “lucruri groaznice care se întîmplă în inima nopţii”. Pentru o femeie din SUA lucrul groaznic a fost iubitul pe care l-a descoperit în pod, după 12 ani de la despărţire.
 
Tracy din Rock Hill, Carolina de Sud, mama a cinci copii, a povestit cum a auzit zgomote ciudate în pod, în inima nopţii. S-a uitat spre tavan şi a văzut cuie care ieşeau din plafonul casei.
 
Totul s-a întîmplat în noaptea de sîmbătă de duminica, la ora 2:30. Tracy “a simtit ca ceva nu e în regulă” şi a crezut că trăieşte un “fenomen de tip poltergeist”.
 
Însă nu diavolul îi dansa pe tavan, ci fostul iubit, care trăia în pod de două săptămîni, de cînd fusese eliberat din închisoare.
 
Cei doi s-au despărţit în urmă cu 12 ani. Femeia nu a luat în considerare niciodată să se întoarcă la el, în ciuda faptului ca bărbatul i-a trimis mai multe scrisori din închisoare în care îi promitea că se va schimba.
 
Fiii şi nepotul lui Tracy l-au găsit pe bărbat dormind în podul casei, pe un pat împrovizat de haine, construit pe instalaţia de încălzire. Pînă să ajungă poliţia la casa femeii, bărbatul a reuşit să fugă.
 
Ofiţerii au descoperit că bărbatul înlăturase capacele de la aerisire ca să poată privi nestingherit din dormitorul fostei iubite.
 
Suspectul încă nu a fost prins.
0