851

INCREDIBIL! Iată cine, de fapt, stă în spatele formaţiei Pussy Riot


 
Foto: russiablog org

Omul de afaceri Boris Berezovski, opozant al Kremlinului şi exilat la Londra, se află „în spatele” rugăciunii punk anti-Putin interpretată de Pussy Riot. Despre aseasta s-a anunţat  public, în cadrul unei emisiuni de la Rossia1.
 
Potrivit lui Aleksei Veşniak, care s-a prezentat ca fiind un fost consilier al miliardarului rus, Berezovski i-ar fi arătat în 2011 imagini cu Nadejda Tolokonnikova (una dintre membrele Pussy Riot aflată actualmente în închisoare) şi cu soţul acesteia Piotr Verzilov, explicîndu-i că aceştia vor „trece la acţiune” în curând împotriva Bisericii.
 
Cine se află în spatele acestor femei vinovat de sacrilegiu? În opinia mea, una dintre aceste persoane este Boris Berezovski”, a adăugat Veşniak, afirmînd că miliardarul rus îşi doreşte să submineze puterea Bisericii Ortodoxe ruse şi a forţelor de securitate.
 
Actualităţi.md aminteşte că cele trei membre ale formaţiei Pussy Riot au fost condamnate recent, la doi ani de închisoare pentru huliganism, după ce au interpretat o piesă anti-Putin, într-o catedrală din Moscova.
0